Nieuwsbrief

Nieuwsbrief November 2021

Liefste leden, ouders en sympathisanten,

De novembermaand is ingezet. Waar u zich deze maand aan kan verwachten, is sterk afhankelijk van de geraadpleegde bron.

- Wikipedia (West-Vlams) - 
November es de 11de moand van het joar en telt 30 doagn. De noame es ofgeleid van't Latinse Novem, wa neegn betêekent. Da komt omda'd in de Rominsn tyd 't joar begoste in moarte. November es ee moand in de herfst en weird gekenmerkt deur kortende doagn en vollende bloadn.

- Chiro Hekeko -
November is de derde maand in de Chirokalender. In 2021 telt deze maand vier Chirozondagen. In november staat, net als alle andere maanden, plezier maken centraal.

De leiding en VB's van Chiro Hekeko

 

Inschrijvingen en betalingen

Aangezien we in maand drie van het Chirojaar zitten, betekent dit dat de inloopperiode van 3 Chirozondagen voor de meeste leden ten einde loopt. Is je zoon of dochter helemaal verkocht door onze werking, dan vragen we om de inschrijving te voltooien door ook het lidgeld in orde te brengen. 

Het inschrijvingsgeld bedraagt 40 euro en omvat onder andere: lidgeld voor Chirojeugd Vlaanderen, lidgeld Chiro Hekeko (werkingsmateriaal, onderhoud lokalen en energiekosten), ongevallenverzekering, drankje op de Chirozondag...

Betalen doe je via overschrijving op het nummer BE93 4317 1491 9167 (op naam van Chiro Hekeko). Gelieve hierbij steeds de naam, voornaam, geboortejaar en groep van uw kind te vermelden. Wanneer u meerdere kinderen inschrijft, gelieve dan voor elk kind een aparte overschrijving te maken.

Twijfel niet om ons bij moeilijkheden met de betaling van het lidgeld te contacteren, dan zoeken we samen naar een oplossing. Je kan ons hiervoor altijd bereiken via vb@chirohekeko.be of op 0471/83.78.00 (Luka Meyfroidt).

Indien u nog vergeten was om uw kind (opnieuw) in te schrijven, vragen wij ook om volgend formulier in te vullen.

 

Medische fiche
We vragen aan alle nieuwe leden (of leden waarvan de medische info is veranderd) om na het online inschrijven een medische fiche in te vullen en dit op een zondag af te geven aan de VB’s. Deze fiche kan online gedownload worden op onze site, op de site van Chiro Nationaal of via volgende link

 

Avondchiro's
Vanaf het middelbaar betekent de maand november ook dat de examens dichter en dichter komen. Daar houden wij graag rekening mee. Voor de oudere groepen (Toppers, Tippers, Kerels, Tiptiens & Aspi) zijn er daarom avondchiro's. Wanneer en om hoe laat vinden jullie op onze site.

 

Weekend Kwiks
Hola señorita, want november is ook een speciale maand voor de Kwiks. Zij mogen deze maand al op een fantastisch weekend gaan. Meer info vinden zij in volgend briefje.

Ben je benieuwd wanneer uw zoon of dochter op weekend gaat? Neem dan ook snel een kijkje op onze site!

 

 

Tweedehands Chirokledij
Vindt u het soms ook moeilijk om T-shirts, broeken, truien, ... die nog in goede staat zijn, maar te klein voor uw kinderen, weg te smijten? Niet getreurd, want wij verzamelen in november al de Chirokledij die u thuis niet meer nodig heeft! Elke Chirozondag in november mag u ze namelijk meebrengen en afgeven aan de VB's of aan iemand van de leiding.

In de maand december proberen we deze kleren dan een nieuw leven te geven. Eén van de laatste zondagen van 2021 verkopen wij deze op de Chiro. We vragen hiervoor een, volledig zelf te kiezen, vrije bijdrage.

Meer info over de verkoop, volgt in de nieuwsbrief van december.

 

 

Taartenverkoop Aspi ten voordele van hun buitenlands kamp
Beste ouders, leden, sympathisanten

De Aspi's van Chiro Hekeko bieden jullie dit jaar enorm lekkere taarten aan ten voordele van hun buitenlands kamp in juli!

Jullie kunnen taarten bestellen via dit formulier. Als je het formulier volledig correct ingevuld hebt en het gepaste bedrag gestort hebt op bijgevoegd rekeningnummer, is de bestelling volbracht. Het formulier kan ingevuld worden tot vrijdag 19 november 22u.

Als jullie de Aspi's willen steunen, bestel dan zeker taarten! Op die manier kunnen ze dit jaar wél een kei vet buitenlands kamp ervaren! Indien je liever geen taarten bestelt, is het altijd mogelijk om een vrije bijdrage te leveren.

Alvast een super dikke merci!

De Aspi's
De Aspileiding


 

Kasactiviteit Tippers ten voordelen van wegdag
Sinterklaas komt eraan en dit betekent dat wij speculazen verkopen ten voordele van onze wegdag op Chirokamp. In de maand november beginnen we eraan! In één pak zitten twee grote speculazen van 28 cm en kost slechts 4 euro!
Je kan bestellen via onderstaande google form en de speculazen ophalen op de Chiro. Of op 14, 21, 28 november en 5 december staan wij na de Chiro ook klaar met onze speculazen. Alvast merci om ons te steunen!
google form speculazen

 

Vooruitblik: 

- Zondag 5 december: Sinterklaas
- Kerstfeestjes (exacte data worden nog bekend gemaakt)
- Zondag 19 december: laatste Chirozondag van 2021
 
© Since 2016, Chiro HEKEKO