Nieuwsbrief

Nieuwsbrief December 2022

Gegroet beste lezers,

Met de komst van december is ook de winter bijna in het land en de laatste Chirozondagen van het jaar komen er aan. Daarom gaan we extra ons best doen om er nog enkele knallers van te maken. Voor de oudere groepen zijn er avondchiro's, en de kerstfeestjes komen er ook aan. Genoeg te doen dus!


Hou jullie warm!


De VB's
De leiding


Sinterklaas
De Sint heeft ons laten weten dat, als alles goed gaat, hij op 4 december zijn jaarlijks bezoekje zal brengen aan de Chiro!
Maak je klaar voor een namiddag vol spelletjes, zottigheid en misschien ook wel iets lekkers…


De Sloebers, Speelvogels, Speelclub en Rakwi worden net zoals andere Chirozondagen verwacht op het Chiroterrein om 14u. Ze mogen weer opgehaald worden om 17u30. Ook de Todos worden op de Chiro verwacht, vanaf 14u tot 16u30! De oudere leden met examens (Tito, Keti en Aspi) kunnen indien ze dat willen een bezoekje brengen aan de Sint vanaf 16u. 


Lidgeld en inschrijvingen
Er zijn nog een heel aantal leden niet officieel ingeschreven voor dit Chirojaar. Vergeet dus zeker niet de google form in te vullen en het lidgeld over te schrijven. Meer info over hoe en wat vind je op de website, bij de knop 'inschrijvingen'.


De Warmste ZoeNK
Ook dit jaar passeert de warmste week niet zonder dat het Chiroheem omgetoverd wordt tot de warmste ZoeNK. Luister op vrijdag 16 december gezellig rond een vuurkorf naar de muziek van Full Flavour en geniet rustig van een drankje en lekkere versnaperingen. Later op de avond zijn er binnen optredens van lokale bands en dj’s. En dit allemaal voor de goede zaak, want de winst gaat rechtstreeks naar het goede doel.
Meer info vind je binnenkort op de Facebook-pagina van JH De ZoeNK!


Avondchiro's
Heel wat groepen beginnen deze maand aan de examens. Daarom worden er avondchiro's georganiseerd voor de Tito, Keti en Aspi. De briefjes hiervoor kan je hier vinden.


Kerstfeestjes
Kerstmis komt eraan en wij vieren ook Kerst op de Chiro! Elke groep organiseert een kerstfeestje en de briefjes daarvan vind je hier!
Let op: voor sommige kerstfeestjes dien je tijdig in te schrijven! Lees daarom alles goed na in het juiste briefje!


Geen chiro in de vakantie
Door examens, blok en vakantie zullen er geen Chiro's plaatsvinden van zondag 25 december tot en met zondag 8 januari! Vanaf 15januari vliegen we er weer in. Dan zullen de aspiranten voor een drietal weken in de schoenen van de leiding staan.


Hekerock
Naar jaarlijkse gewoonte organiseren wij ons festival Hekerock.
Het moment van het jaar waarop wij ons Chiro terrein omtoveren tot een festivalweide waar we samen genieten van lekker eten en prachtige muziek.


Wij kunnen jullie dan ook met heel veel trots mededelen dat dit jaar onze jubileumeditie; de 10e (!!!) Hekerock editie, zal doorgaan op zaterdag 22 april 2023.


Om dit muzikaal festijn op poten te kunnen zetten zoeken wij nog wat steun van sponsors. Zowel een financiële sponsoring als een sponsoring in materiaal helpen ons voort. Hieronder vindt u ons sponsorcontract met de bedragen en bijhorende info over reclame mogelijkheden.

Heeft u zin om ons te helpen op welke manier dan ook, kan u ons altijd bereiken op:hekerock@hotmail.com
Al vast bedankt voor uw steun en moeite en wij zien jullie daar!

Contract publicitaire steun HEKEROCK 2023 (.pdf)

Contract publicitaire steun HEKEROCK 2023 (.docx)


Vooruitblik op januari...
- Examenperiode voor de leiding!
- Van 25 december tot en met 8 januari: Geen Chiro!
- 15, 22 en 29 januari: Aspi staat in leiding

© Since 2016, Chiro HEKEKO