Nieuwsbrief

Nieuwsbrief maart 2023

Beste leden, ouders en sympathisanten,

De derde maand van dit nog prille jaar is ondertussen alweer aangebroken. Om het met andere woorden te zeggen; maart staat voor de deur. En ook deze maand staan er weer heel wat leuke activiteiten op de planning!

Groetjes,
De leiding
De VB's


Weekends: wie en wanneer?
In maart gaan er vier groepen op weekend! De Sloebers, Speelvogels, Speelclub en Aspi trekken er op uit. De sloebers gaan naar Langdorp van 11-12 maart. Op het terrein van Chiro Crescendo gaat eerst de Speelclub van 24-25 maart een spetterend weekend tegemoet. Daarna gaan ook de speelvogels daar op 25-26 maart kei veel plezier maken!
De Aspi tenslotte gaat op weekend van 25-27 maart naar Boortmeerbeek.

Het weekend van de Tiptiens is verplaatst naar het weekend van 28 april.

Voor meer informatie over de locatie, aanvangsuur en inschrijvingen kan je terecht op onze site, onder het tabblad briefjes.

Aspifuif
Vrijdag 3 maart organiseren de apsi’s opnieuw hun befaamde aspifuif! Dit jaar zal het feest haar favoriete jeugdhuis De ZoeNK doen ontploffen onder de naam DERTIGTIEN! Kom zeker langs als je zin hebt in een stevig feestje in uw favoriete jeugdhuis!

Kinderfuif

De aspi's hebben ook aan de jongsten onder ons gedacht. Voor de Sloebers, Speelvogels, Speelclub en Rakwi start het feestje al om18u! Ook de kinderfuif gaat door in de Zoenk en duurt tot 20u. We vragen 4 euro inkom, ter plekke te betalen met cash of via payconiq, alle winst gaat naar het buitenlands kamp van de Aspi. Dit jaar is het niet zomaar een fuif, het is een echte pyjama party.

De aspi en jullie leiding hopen jullie dan ook massaal te mogen verwelkomen in jullie coolste pyjama!


Kampeten

Na het succes van vorig jaar, organiseert Chiro Hekeko ook dit jaar een spetterende editie van 'Kampeten'! In samenwerking met onze fantastische en ervaren kookploeg brengen wij een stukje van ons meest geweldige kamp tot op de Chiro, meer bepaald tot op jullie bord.

Ben jij benieuwd wat jouw kind te eten krijgt op kamp? Wil je samen met je Sloeber al een voorproefje nemen van zijn/haar eerste Chirokamp? Wil je herinneringen ophalen naar die heerlijke Chirokampen met je beste vrienden? Of heb je gewoon zin in een overheerlijke maaltijd?

Schrijf je dan zeker in via volgende link:https://forms.gle/y1oi1PaCFkLbjoc47

Hopelijk mogen we jullie allemaal verwelkomen op dit grote eetfestijn!


Avondchiro's


Maart betekent jammer genoeg ook dat de paasexamens stilaan dichterbij komen. De Toppers houden daarom op vrijdag 17 maart een avondchiro. Dat wil zeggen dat het zondag 19 maart geen Chiro is voor hun. Op  vrijdag 24 maart is er voor deToppers en de Tippers ook een avondchiro gepland, zodat zij op zondag 26 maart al hun tijd kunnen nemen om te studeren. Neem zeker een kijkje op onze site om de briefjes terug te vinden.


Schaatsen
Zondag 2 april is het weer zo ver. Dan maakt Chiro Hekeko de schaatsbaan van Haasrode opnieuw onveilig! Hieronder volgt even wat praktische info over hoe deze speciale dag zal verlopen:


  • Sloebers, speelvogels, speelclub, rakkers en kwiks worden om13u45 aan de schaatsbaan verwacht.
  • De tippers, toppers, kerels, tiptiens en aspi worden om13u15 op de Chiro verwacht met de fiets.


Het eind uur wordt voor alle groepen geschat rond 16u20. Voor deze activiteit vragen we om 6,50 euro mee te nemen op de dag zelf. Vooraf inschrijven is dus niet nodig.
De leden mogen ook een drankje en een koek meenemen ter versnapering.

ADRES: Schaatsbaan Haasrode, Ondernemingenweg 1, 3000 Leuven

Kasactiviteit TiTo

Ten voordele van hun chirokamp zullen de Tippers heerlijke koekjesmixen verkopen waar je enkel nog boter en eieren aan moet toevoegen. Een link om deze te bestellen komt later nog online op Facebook!

De Toppers zullen dit jaar WC-papier verkopen aan een vrije bijdrage. Zo kunnen ook zij hun kamp nog leuker maken!


Save the date!

Het is eindelijk weer zover, op 22 april 2023 vindt de 10e editie van Hekerock plaats. De jubileumeditie van ons geliefde festival wordt ongetwijfeld niet te missen. Houd je agenda dus alvast vrij voor een namiddag vol muziek, dansen, bijkletsen, lachen en een (hopelijk) zonnige lentedag!


Vooruitblik:
- Zondag 2 april: schaatsen
- Zaterdag 22 april: Hekerock
- Zondag 23 april: geen Chiro (wegens Hekerock)

© Since 2016, Chiro HEKEKO