Nieuwsbrief

Nieuwsbrief juni

Liefste leden, ouders en sympathisanten,

Onze kampinschrijvingen zitten erop.
Merci om zo massaal in te schrijven. :)
Wij kijken super hard uit naar ons Chirokamp. 

Heb je nog vragen over ons Chirokamp? Lees dan zeker verder. 
Wil je een nieuwtje te weten komen van Chiro Hekeko? Lees dan ook zeker verder! 

Zonnige groetjes, 

De leiding en VB's van Chiro HekekoEen nieuwe Akabegroep 

Beste ouders en sympathisanten, 

Wij zijn heel erg enthousiast dat wij dit nieuwtje kunnen delen met jullie. :)
Vanaf volgend Chirojaar (2021 - 2022) zal Chiro Hekeko een Akabegroep opstarten. Wij zullen op zondag activiteiten organiseren voor kinderen en jongeren met een beperking. Onze Akabegroep zal een plekje krijgen in één van onze lokalen en ook hun activiteiten zullen doorgaan op ons Chiroterrein. 

Kinderen en jongeren (van 6 t.e.m. 18 jaar) die graag lid willen worden van onze Akabegroep  kunnen zich t.e.m. 31 juli aanmelden via deze link of de QR-code op de flyer. In de maand augustus zullen wij huisbezoeken plannen om kennis te maken met de ouders en kinderen/jongeren. Wij willen op deze huisbezoeken graag onze werking uitleggen, maar ook luisteren naar de noden van de ouders en het kind of de jongere. Nadien bekijken wij met de leidingsploeg welke samenstelling van groep er mogelijk is. 

Heb je nog vragen, aarzel dan niet om een mailtje te sturen naar vb@chirohekeko.be of een kijkje te nemen op onze site. 

Wij kijken alvast heel erg uit naar dit nieuwe avontuur. 

De leiding & VB's van Chiro Hekeko Infomomenten Chirokamp 

Aangezien wij pas begin juni meer info zullen krijgen omtrent de Coronamaatregelen voor de kampen in de zomer, kunnen wij op dit nog maar weinig concrete info geven. 

Op vragen omtrent eventuele bubbels op kamp, hygiënemaatregelen, ... kunnen wij op dit moment geen antwoord geven. 

Wij voorzien op donderdag 10 juni en op maandag 14 juni, telkens om 20.30u een online infomoment over het Chirokamp. Wij nemen dan de tijd om alle nodige info te geven, maar ook antwoord te geven op al jullie vragen. 

Inschrijven voor dit online infomoment is verplicht en kan via deze link. Je kan je inschrijven t.e.m. 8 juni. Jullie zullen een half uurtje voor het online infomoment een link krijgen om deel te nemen aan het infomoment. Chirokamp 2021 - betalingen 

Inschrijven voor ons Chirokamp is niet meer mogelijk. Heb je jouw zoon/dochter al online ingeschreven, maar nog niet betaald? Maak dit dan zeker snel in orde. Hieronder vind je nog eens alle gegevens. 

Betalen doe je met een overschrijving op ons rekeningnummer: BE93 4317 1491 9167 (Chiro Hekeko). Je maakt per lid een aparte overschrijving en vermeldt de naam, voornaam en groep van je zoon/dochter.
 
De kostprijs van het kamp bedraagt 135 EUR voor alle Kwiks, Rakkers, Tippers en Toppers. Voor de Tiptiens, Kerels en Aspiranten is dit 150 EUR (drank incluus). Voor Sloebers, Speelvogels en Speelclub bedraagt de kampprijs 115 EUR.

Indien je recht hebt op een schooltoelage, ontvang je 10 euro korting per kind op de kampprijs.

Indien je nog problemen ondervindt met deze kampprijs, kan je één van de VB’s (Margo Gyselen) contacteren op margo@chirohekeko.be of 0479/770855.Inschrijvingen volgend Chirojaar (september 2021)

Aangezien het Chirojaar bijna op zijn einde is, blikken we maar al te graag samen met jullie vooruit op de start van het nieuwe jaar. Het is momenteel nog niet mogelijk om je zoon/dochter hiervoor in te schrijven, aangezien we volop bezig zijn met de voorbereidingen van het kamp. Inschrijven zal daarom terug mogelijk zijn vanaf september, waarover we later natuurlijk nog duidelijk zullen communiceren. 

Bij vragen of opmerkingen kunnen jullie ons natuurlijk altijd bereiken via mail of telefoon. Vooruitblik juli: 


- 18/7: Bagage binnenbrengen (18u - 20u) 
- 19/7: Bagage binnenbrengen (16u - 20u) 
- 20/7: Vertrek Chirokamp Aspi's en Keti's 
- 21/7: Vertrek Chirokamp Tippers, Toppers, Rakkers en Kwiks 
- 25/7: Vertrek Chirokamp Speelclub, Speelvogels en Sloebers 
- 31/7: Terugkomst Chirokamp alle groepen 

© Since 2016, Chiro HEKEKO