Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Mei 2022

Liefste leden, ouders en sympathisanten,Een oud gezegde luidt: in mei leggen alle vogels een ei.Bij Chiro Hekeko klinkt het in mei: vuile spelen, brunchen, de laatste Chiro (nu al?!), mutualiteitsformulieren en T-shirts en jawel... Chirokamp!Lees deze nieuwsbrief van begin tot eind en word over al deze onderwerpen een pak wijzer.De leiding en VB's van Chiro Hekeko


Chirokamp 2022

 Onze spetterende leidingsploeg is alvast voorbereidingen aan het treffen om er een super-zalig-cool-leuk-geweldig-chill Chirokamp van te maken.Dit jaar zetten wij onze tenten op in het mooie Bekkevoort. Alle andere info omtrent het kamp kan je vinden in ons online kampinfoboekje. Via deze link kan je een kijkje nemen. Inschrijven voor ons Chirokamp kan tot dinsdag 20 juni via deze link.  Wij hanteren deze deadline zeer strikt, aangezien we ons kamp optimaal willen voorbereiden. Wie na 20 juni nog inschrijft, zal een bijslag van €10 per kind moeten betalen (max €20 per gezin). Vanaf 1 juli inschrijven is niet meer mogelijk. Zet deze deadline dus zeker in het rood in je agenda! OPGELET: je inschrijving is pas in orde als je betaald hebt. Betalen doe je met een overschrijving op ons rekeningnummer: BE93 4317 1491 9167 (Chiro Hekeko). Je maakt per lid een aparte overschrijving en vermeldt de naam, voornaam en groep van je zoon/dochter. De kostprijs van het kamp bedraagt 135 EUR voor alle Kwiks, Rakkers, Tippers en Toppers. Voor de Tiptiens, Kerels en Aspiranten is dit 150 EUR (drank incluus). Voor Sloebers, Speelvogels en Speelclub bedraagt de kampprijs 115 EUR. Voor de Todos is dit 100 EUR.Indien je recht hebt op een schooltoelage, ontvang je 10 euro korting per kind op de kampprijs.Indien je nog problemen ondervindt met deze kampprijs, kan je één van de VB’s (Luka Meyfroidt) contacteren op luka@chirohekeko.be of 0471/837800. 

Infomoment Chirokamp

Wij voorzien op zondag 15 mei om 14u15 een infomoment over het Chirokamp op ons Chiroterrein. Wij nemen dan de tijd om alle nodige info te geven, maar ook antwoord te geven op al jullie vragen. 

 


Vuile Chiro (1 Mei)

Sla alvast voldoende zeepsop en wasmiddel in, want zondag 1 mei is vuile Chiro.Kleren die vuil mogen worden zijn een absolute aanrader.Noot: het mag er dan misschien wel smerig aan toe gaan, niemand zal verplicht worden zich vuiler te maken dan hij of zij zelf wilt.


Brunch

Na twee lange jaren is het zover: Chiro Hekeko bruncht weer!!!
Kom op 8 mei genieten van een heerlijk en uitgebreid buffet op ons Chiroterrein in de Overwinningsstraat.
Vertel het verder en maak jouw vrienden en familie warm om mee in de zon te komen tafelen! Voor de mensen met allergieën, geen zorgen! Ook voor jullie zullen er lekkere alternatieven aanwezig zijn 

Hieronder vinden jullie de link om jullie in te schrijven: https://docs.google.com/.../1FAIpQLSccTUIZA95.../viewform... 
Betalen doen jullie op de dag zelf (zowel cash als contactloos).

!! LET OP !! inschrijven kan tot en met 1 mei 

Hopelijk zien we jullie daar

Opgelet: 8 mei is het dus GEEN gewone Chiro.


Laatste Chiro van het jaar (15 Mei)

Zoals jullie weten, is met het versturen van deze nieuwsbrief ook meteen het einde van dit Chirojaar ingeluid. Tenminste, wat de Chirozondagen betreft, want eind juli trekken we er, zoals ieder jaar, met zen allen op uit richting het prachtige Bekkevoort. Tot die tijd zal de leidingsploeg volop bezig zijn met de voorbereidingen voor dit geweldige Chirokamp. Bovendien wensen we hen ook alle succes van de wereld bij het afleggen van hun examens volgende maand. Laten we samen hopen dat ze alles tot een goed einde zullen brengen, om er dan achteraf dubbel zo hard van te kunnen genieten.Bedankt voor het fijne Chirojaar. Wij verwelkomen jullie graag terug op ons Chiroheem in juli.


Mutualiteitsformulieren en T-shirts

Zondag 15 mei kan je nog een laatste keer dit Chirojaar je mutualiteitsformulieren door ons laten invullen. Breng ze zeker mee aan het begin van de Chiro! Om alles vlot te laten verlopen en lange wachtrijen te voorkomen, kan u volgende info over 'de organisatie' alvast zelf invullen:naam: Chiro Hekeko;adres: Overwinningstraat 96, 3010 Kessel-Lo;mail: info@chirohekeko.be.Op zondag 15 mei worden er ook nog eens T-shirts verkocht. Kom dus zeker langs als je nog een T-shirt voor op Chirokamp wilt kopen. 


Vooruitblik: 

- 20 juni: Deadline inschrijvingen kamp- 20 t.e.m. 31 juli: Chirokamp (KeTi en Aspi)- 21 t.e.m. 31 juli: Chirokamp (Rakwi en TiTo)- 23 t.em. 27 juli: Chirokamp Todos- 25 t.e.m. 31 juli: Chirokamp kleine Chiro (Sloebers t.e.m. Speelclub)

© Since 2016, Chiro HEKEKO