Nieuwsbrief

Nieuwsbrief september 2023

Beste leden, ouders en sympathisanten,

Na een deugddoenende zomervakantie en een fantastisch Chirokamp, staat het nieuwe Chirojaar voor de deur! Wij zijn met de leiding al volop in de weer om alles in goede banen te kunnen leiden.

Net als vorig jaar zal iedereen opnieuw moeten inschrijven via een online formulier dat vanaf ons startfeest online zal geplaatst worden, omwille van de huidige privacy-wetgeving. Wacht hier zeker niet te lang mee! Het zal ook mogelijk zijn om je op ons startfeest te komen inschrijven op een van de computers die aanwezig zullen zijn.

Wij hopen jullie allemaal massaal te verwelkomen op ons startfeest (zaterdag 23 september). Wij hebben er veel zin in!

Kusjes en knuffels,

De leidingsploeg van Chiro Hekeko


Startfeest

Chiro Hekeko bestaat dit jaar 80 jaar! Full Flavour blaast 15 kaarsjes uit en je kan al 55 jaar je dansbenen loszwieren in ons JH De ZoeNK!
Er bestaat geen twijfel over: dat moet gevierd worden!

We organiseren op zaterdag 23 september 2023 een groot openingsfeest en nadien een spetterend generatiefeest om onze Chiro, De ZoeNK en Full Flavour nog eens extra in de bloemetjes te zetten. Uiteraard willen we daar graag zo veel mogelijk ouders, (oud-)leden, (oud-)leiding en sympathisanten bij!

We beginnen om 14u met kinderanimatie, een springkasteel, een gek kapsalon, Vlaamse kermis, en nog veel meer! In de namiddag zal je ook je herinneringen aan volksdansen en kampliederen kunnen opfrissen, worden de kampfoto's en de prachtige kampfilm vertoond en worden de nieuwe leidingsteams bekend gemaakt.

Vanaf 18u kan je met een huisgemaakte hamburger en een drankje genieten van enkele lokale bandjes.

Om 22u verhuizen we naar De ZoeNK voor een fenomenale generatiefuif met ZoeNK DJ All Stars van over alle generaties heen!

Volg alle updates via ons evenement!
Hopelijk tot dan!

Opgelet: dit openingsfeest vervangt de 'startdag' en dan is er dus uitzonderlijk geen Chiro op zondag 24 september. Nieuwe leden kunnen op zaterdag 23 september, samen met hun ouders, komen kennismaken met onze Chiro en hun leiding.


Verbouwingen

Zoals jullie weten zouden wij afgelopen zomer starten met de afbraak van onze lokalen, om dan vorig najaar te starten met de opbouw van onze nieuwe lokalen. Helaas is er wat vertraging opgelopen, waardoor wij genoodzaakt waren om de bouwplannen uit te stellen. TOT NU: we hebben groen licht gekregen om van start te gaan. Concreet wil dit zeggen dat we in april 2024 starten met de afbraak en in juni 2024 aan de verbouwingen beginnen.

Dit alles zou nooit mogelijk zijn geweest zonder de (financiële) steun van De Vlaamse Overheid, MijnLeuven en De Stad Leuven, met in het bijzonder Dirk Vansina. Daarom nodigen we hem graag uit op ons startfeest voor een woordje uitleg en om 'De Eerste Steen' te leggen van dit fantastisch project.


Oproep voor CD's met kampfoto's

Werkgroep archief is bezig met het verzamelen van oude foto’s, om zo al ons beeldmateriaal doorheen de jaren samen te krijgen op 1 plek. Daarom zouden we een oproep willen doen naar wie nog CD’s met kampfoto’s van vroeger heeft liggen. Tussen 2006 en 2012 werden deze na het kamp verkocht.

We zijn vooral nog op zoek naar CD’s van 2006 tot en met 2010. Indien u thuis nog één of meerdere CD’s heeft liggen, mag u die altijd komen brengen op het startfeest 23 september of op 1 van de eerste Chiro zondagen. Wij uploaden de foto’s dan ter plaatse en geven de CD weer mee! Als deze momenten niet lukken voor u en u heeft wel CD’s liggen of indien u nog vragen heeft kan u gerust een mailtje sturen naar archiefhekeko@gmail.com.


Alvast bedankt!


Verloren voorwerpen

Naast een heleboel onvergetelijke herinneringen, brengt een Chirokamp ook jaarlijks enkele verloren voorwerpen met zich mee. Natuurlijk geven we jullie de kans om deze te komen ophalen. Volgende data zullen jullie terechtkunnen op ons Chiroheem:
- Zondag 1 oktober (eerste echt ChiroZONDAG)
- zondag 8 oktober

Al het materiaal dat na deze data niet is afgehaald, zal worden gedoneerd aan spullenhulp. Wij hopen op jullie begrip hiervoor, aangezien wij dit materiaal niet kunnen blijven stockeren op ons Chiroheem.


CM-formulieren en t-shirts

Zoals elk jaar dienen er ook enkele formaliteiten afgehandeld te worden. Opzondag 1 en 8 oktober zullen wij klaarstaan om jullie CM-formulieren te ondertekenen en te bestempelen.


U kan alvast de volgende info invullen om het vlot te laten verlopen:

- Naam: Chiro Hekeko

- Adres: Overwinningstraat 96, 3010 Kessel-Lo

- Mail:info@chirohekeko.be


Ook onze prachtige t-shirts zullen weer uitgestald worden om te verkopen. De prijs bedraagt 9euro. Jullie zullen vanaf ons startfeest (23 september) terecht kunnen op ons Chiroterrein om onze fantastische t-shirt aan te schaffen!


Ouderbezoeken

Zoals het een goed Chirojaar betaamt, zullen we jullie ook nu weer voorzien van de nodige informatie. En daarom zal de nieuwe leidingsploeg van elke groep in de loop van oktober een bezoekje komen brengen bij jullie thuis. Tijdens dit gesprek stelt de leidingsploeg zich kort even voor en zullen ze jullie meer uitleg geven over onze Chirowerking. De exacte data hiervan zullen later nog gecommuniceerd worden via mail. Houd je mailbox dus zeker in de gaten.

Belangrijk: Indien je geen mail hebt ontvangen tegen 9 oktober, laat dan zeker iets weten aan vb@chirohekeko.be.


Vragen?

Zit je nog met vragen of onduidelijkheden, neem dan zeker een kijkje op onze site.

Kan je het antwoord daar niet vinden of is het een persoonlijke vraag, aarzel dan zeker niet om contact op te nemen met de vb's, via vb@chirohekeko.be


Vooruitblik:

-Zondag 24 september: Geen Chiro

© Since 2016, Chiro HEKEKO