Nieuwsbrief

Nieuwsbrief februari 2024

Beste leden, ouders en sympathisanten,

Na een stevige blok en examenperiode, met nadien een welverdiende vakantie voor onze leidingsploeg, staan wij terug paraat om jouw kind(eren) te entertainen. Om er goed in te vliegen geven we graag nog wat extra informatie.

Groetjes,
De leiding
De VB's


Klusjesdag

Op zaterdag17 februari gaan we met de leiding een grote lentepoets houden op de Chiro. Iedereen is welkom om een handje te komen helpen bij het schoonmaken en repareren van de lokalen.

Kan je er zaterdag niet bijzijn? Niet getreurd, want op zondag 18 februari is het gewoon weer Chiro!


Kinderfuif en ouderbar


Kom op vrijdag 23 februari van 18u30-20u30 nagenieten van Chirokamp in je leukste wilde westen outfit en steun zo het buitenlands kamp van de aspi!

Inkom 4 euro incl. drankje en chipje.


Ook de ouders zijn welkom om te blijven plakken. Zij worden uitgenodigd op de ouderbar, terwijl hun kinderen de benen aan het losgooien zijn!


Ketislag 24 februari


Op zaterdag 24 februari organiseren we met de Keti een heuse Italiaanse pastabar tvv hun tweedaagse op kamp!
We presenteren u drie soorten pasta’s die je gezellig ter plekke kan opsmullen (tijdsloten tussen 18u en 20u30 ter beschikking), maar ook via onze take away mee naar huis kan nemen (tussen 17u en 17u30).

Inschrijven kan je via volgend formulier :https://forms.gle/qSxRdgAvANY161fq9

Wij zien jullie heel graag terug!
De Keti


GEEN CHIRO op 3 maart


Op zondag 3 maart is de leidingsploeg op weekend om Chirokamp voor te bereiden. Er zal die dag ook geen Chiro zijn!


WEEKENDS


Eind februari en begin maart staan er weekends gepland voor de Todos, Sloebers, Speelclub, Kwiks, Tiptiens en de Kerels.
Voor meer informatie over locatie, aanvangsuur en inschrijvingen kan je terecht op onze site, onder het tabblad briefjes.


SAVE THE DATE: KAMPETEN 23 MAART


Na het overweldigende succes van vorig jaar, staat Chiro Hekeko te popelen om opnieuw een spetterende editie van 'Kampeten' te organiseren! Samen met onze fantastische kookploeg brengen we de twee bestsellers van ons kamp speciaal voor jullie naar de Chiro!

Ben je als ouder benieuwd wat jouw kind allemaal voorgeschoteld krijgt op kamp? Of wil je zelf als lid al wat sneller dat overheerlijk kampeten nog eens proeven? Kom dan zeker genieten op zaterdag 23 maart op het eetfestijn!

Verdere info volgt nog, net zoals de inschrijvingslink.


Vooruitblik:


- Zondag 3 maart: Geen chiro
- Zaterdag 23 maart: Kampeten
- Zondag 31 maart: Geen chiro (Pasen)


© Since 2016, Chiro HEKEKO