Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Januari

Liefste leden, ouders en sympathisanten,

Zoals aangekondigd in de vorige nieuwsbrief zullen we deze maand eindelijk onze Chirowerking heropstarten! Op zondag 10 januari zullen onze deuren opnieuw wagenwijd openstaan om onze enthousiaste Chirogangers t.e.m. 12 jaar terug te ontvangen (Sloebers t.e.m. Rakwi).

Aangezien onze leidingsploeg volop bezig is met het voorbereiden van hun examens, zullen onze Aspiranten een eerste keer kennis mogen maken met het lucratieve leidings-gebeuren. Des te reden meer om aanwezig te zijn dus!

Helaas zullen onze groepen +12 jaar (Tito t.e.m. Keti) nog even moeten wachten op een heropstart. Wij hopen dat deze er snel kan komen, maar zijn hierbij gebonden aan de huidige maatregelen. Momenteel mikken we op een heropstart rond midden februari, mits toelating van de dan geldende maatregelen natuurlijk.  

Indien deze heropstart niet mogelijk blijkt, zal de leiding blijven voorzien in enkele leuke online-activiteiten. Ze zullen jullie hier dan zo snel mogelijk van op de hoogte brengen. 

Stay safe en hopelijk tot snel!

De leiding en VB's van Chiro Hekeko

Heropstart chiro -12 jaar (Sloebers t.e.m. Rakwi)

Liefste sloebers, speelvogels en -club, kwiks en rakkers,

Het lange wachten is eindelijk voorbij! Op zondag 10 januari kunnen jullie opnieuw jullie intrede maken op ons wonderbaarlijke Chiroheem.

Zoals hierboven aangekondigd, zullen de Aspiranten inspringen om het takenpakket van jullie huidige leiding even te verlichten gedurende de examenperiode. Ze zijn enorm gemotiveerd en zullen dit ongetwijfeld met uiterst veel plezier doen; zorg dus dat jullie zeker aanwezig zijn!

Concreet zullen de Aspiranten leiding staan op de volgende zondagen:

  • Zondag 10 januari (herstart Chiro)
  • Zondag 17 januari
  • Zondag 24 januari


De 31e staat er geen Chiro gepland, en over het verdere verloop van de maand februari zullen we jullie zeker nog tijdig van op de hoogte brengen. 
 

Veel liefs, geen kussen maar wel veel elleboogstoten van de hele leidingsploeg

Online chiro voor de Tippers, Toppers, Tiptiens, Kerels, Aspi 1 en Aspi 2

Indien de heropstart voor +12 jarigen niet toegelaten is vanaf midden februari (onder voorbehoud), zal de leiding van deze groepen blijven voorzien in online-activiteiten. Aangezien ze nu volop bezig zijn met hun examens voor te bereiden, gunnen we hen nu eerst een welverdiende rust. Zij zullen later meer info geven in de respectievelijke online groepen met hun leden.

Trooper

Jullie kunnen ons financieel steunen door online aankopen te doen!
We geven hier nog even alle info mee:

De chirokas van uw kind(eren) spijzen zonder er echt iets voor te moeten doen? Vandaag kan het dankzij ons Trooper-account!

Hoe werkt het? U doet uw online inkopen via Trooper en zonder dat u een meerkost betaalt, ontvangt onze vereniging een commissie.

Voor meer info en al uw toekomstige online inkopen: www.trooper.be/hekekozoenk!

Merci alvast! :) 

Kaas- en wijnavond

Aangezien we onze kaas- en wijnavond in het eerste semester jammer genoeg moesten annuleren, hebben we naar een nieuwe data gezocht in het tweede semester.

Noteer alvast zaterdag 17 april met stip in jullie agenda. Hopelijk kunnen (en mogen) we jullie dan met open armen ontvangen. 

Stay tuned!

 

Vragen? 

Zit je nog met vragen of onduidelijkheden, neem dan zeker een kijkje op onze site.

Kan je het antwoord daar niet vinden of is het een persoonlijke vraag, aarzel dan niet om de vb's te mailen via vb@chirohekeko.be

!!SAVE THE DATE!!

Aspiquiz: zaterdag 27 februari

Keti spaghettislag: zaterdag 20 maart

Vooruitblik

- zondag 31 januari: Geen Chiro (lesvrije week) 
- zaterdag 20 februari: Klusjesdag
- weekends (*):

Sloebers: 12-13 februari 

Speelvogels: 12-13 februari

Speelclub: 26-27 februari

Kwiks: 12-14 februari

Rakkers: 26-28 februari

Toppers: 26-28 februari

Tiptiens + Kerels: 12-14 februari 


(*): Mits toelatingen van de dan geldende maatregelen

© Since 2016, Chiro HEKEKO

This website uses cookies. By clicking 'Accept' you agree to our use of cookies.

Accept