Nieuwsbrief

Nieuwsbrief September

 

We beginnen er weer aan!

 

Na een geweldig kamp en een deugddoende vakantie is de school alweer begonnen. Maar geen nood, ook de Chiro sluit snel aan! Vanaf zondag 25 september beginnen we opnieuw. Wat er verder nog staat te gebeuren de komende maand, lees je hier!

We hebben er zin in!

 

De VB's

De leiding

 

 

Startdag: zondag 25 september

 

Op zondag 25 september beginnen we er weer aan. Vanaf dan kan iedereen zich inschrijven op de dag zelf of later via de website.

Iedereen wordt om 14u stipt op de Chiro verwacht voor een dag vol plezier, animatie en natuurlijk de bekendmaking van de leidingsgroepen. De Chirozondag zal eindigen om 17.30u.

Spannend... Tot dan!

 

 

Fototentoonstelling

 

Op zondag 9 oktober organiseert Chiro Hekeko wederom een fototentoonstelling met bijhorende pannenkoekenslag! Iedereen is welkom vanaf 14u tot 17.30u voor een lekkere pannenkoek. Elk uur wordt de kampfilm uitgezonden en tussendoor worden de leukste kampfoto's getoond. Een namiddag vol plezier dus! Op deze activiteit worden voor de laatste keer de verloren voorwerpen uitgestald, dus kom zeker een kijkje nemen. Het is op deze zondag geen gewone Chiro.

 

Tot dan!

 

Ouderbezoeken

 

Ook dit jaar komen de leidingsgroepen weer op ouderbezoek. Wie de leiding wordt van welke groep, dat wordt nog even afwachten, maar we kunnen wel vertellen dat alle groepen zullen langskomen in de laatste drie weken van oktober. In de volgende nieuwsbrief kan je vinden wanneer welke groepen zich komen voorstellen!

 

 

 

© Since 2016, Chiro HEKEKO