Nieuwsbrief

Nieuwsbrief november

 

Gegroet beste lezers,

 

De novembermaand is ingezet. Waar u zich deze maand aan kan verwachten, is sterk afhankelijk van de geraadpleegde bron.

 

- Wikipedia (West-Vlams) -

November es de 11de moand van het joar en telt 30 doagn. De noame es ofgeleid van't Latinse Novem, wa neegn betêekent. Da komt omda'd in de Rominsn tyd 't joar begoste in moarte. November es ee moand in de herfst en weird gekenmerkt deur kortende doagn en vollende bloadn.

 

- Chiro Hekeko -

November is de derde maand in de chirokalender. In 2018 telt deze maand vier chirozondagen. In november staat, net als alle andere maanden, plezier maken centraal. De maand wordt overigens gekenmerkt door smakelijke liefdadigheidsacties, (meerdaagse) uittochten door de verschillende afdelingen en onvervalst quizplezier.

 

 

Groetjes,

De leiding

De vb's

 

Gran-oh-la-la for life

 

Op zondag 11/11 zullen Jobbe (kerels), Twan (toppers) en hun zus Jutta (kwiks) granola verkopen voor de Warmste Week van Studio Brussel, dit voor en na de chiro.

 

De opbrengst gaat naar Kom op tegen kanker.

 

1 zakje weegt 150 gram en kost 3 euro

Keuze uit granola met chocoladestukjes en granola met cranberries.

 

 

Bedankt alvast

Groeten

Jobbe, Twan, Jutta en Daphne

 

Wegdagen en weekends

 

Op 17 november trekt Chiro Hekeko erop uit.

Sloebers, speelvogels, speelclub en rakkers verzamelen om 9u aan het Martelarenplein voor een daguitstap naar een bestemming op locatie.

De kwiks verzamelen reeds om 7u45.

De tiptiens, kerels en aspi's doen er zelfs een schepje bovenop: zij gaan op weekend.Voor zowel wegdagen als weekends wordt er gevraagd om tijdig in te schrijven. Over deze inschrijvingen en over wat elke groep nu precies gaat doen, lees je alles in het betreffende briefje.

 

Hekequiz - 23/11

 

Op 23 november is het quizzen geblazen in ontmoetingscentrum Genadedal. Twijfel niet, schrijf je nu in en maak kans op prachtige prijzen!

Voor meer info en inschrijvingen kan je hier terecht of op hun facebook event.

Open beheerraad - 20/11

 

De beheerraad van Chiro Hekeko, JH De ZoeNK en Full Flavour is op zoek naar versterking en u, als enthousiaste ouder, kan ons daarbij helpen.

Als bestuurslid beslist u mee over zaken als verbouwingen, financiën en de algemene werking binnen en tussen onze verenigingen.

Om u eens te laten proeven van dit gebeuren, nodigen wij u van harte uit op onze open beheerraad van dinsdag 20 november, om 20u30. Deze beheerraad staat open voor iedereen en verplicht u niet om zich op langere termijn te engageren. Kom dus gerust een kijkje nemen.

Bij een hapje en een drankje zal een overzicht gegeven worden van onder meer de algemene werking van de verschillende verenigingen, het kamp en de verbouwingen.

Wij hopen u talrijk te mogen verwelkomen!

Vriendelijke groeten namens de beheerraad

 

Sinterklaas komt op bezoek - 2/12

 

Op 2 december zal de goede Sint, naar jaarlijkse gewoonte, een bezoek brengen aan de leukste en braafste Chiro van het land.

Voor sloebers tot en met rakwi start de Chiro, zoals gewoonlijk, om 14u.

Tito tot en met aspi worden vanaf 16u verwacht.

Meer info lees je in dit briefje.

 

Mutualiteitsformulieren - 25/11

 

Ook dit jaar ontfermen we ons één keer per maand over al uw mutualiteitsformulieren.

Voor het eerste semester doen we dit op 30-09, 28-10 en 25-11. De data voor het tweede semester worden later gecommuniceerd.

Om alles vlot te laten verlopen en lange wachtrijen te voorkomen, kan u volgende info over de organisatie alvast zelf invullen:

- naam: Chiro Hekeko;

- adres: Overwinningstraat 96, 3010 Kessel-Lo;

- mail: info@chirohekeko.be.

Vooruitblik op december

 

Avondchiro's tito, keti en aspi - meer info volgt

 

23/12 & 30/12 - Geen Chiro owv kerstvakantie

 

© Since 2016, Chiro HEKEKO