Nieuwsbrief

Nieuwsbrief oktober


Dag ouders, leden en sympathisanten,

De startdag is geweest en het nieuwe chirojaar is begonnen!
In deze nieuwsbrief staat heel wat nuttige info over mutualiteitsformulieren, inschrijvingen  en wat er op de planning staat voor de komende maand.
Veel leesplezier!

Groetjes,
De leiding
De vb's


Mutualiteitsformulieren

Hebt u nog mutualiteitsformulieren thuis liggen i.v.m. de terugbetaling van het Chirokamp? Neem ze dan op zondag 20 oktober mee naar de Chiro. Wij vullen deze graag dan verder voor u in. Om lange wachtrijen te vermijden is het voor ons fijn als u een deel van de info al zelf invult. 
- naam: Chiro Hekeko;
- adres: Overwinningstraat 96, 3010 Kessel-Lo;
- mail: info@chirohekeko.

Betaling Lidgeld


Heeft u het lidgeld al betaald? Ideaal. Heeft u het ligeld nog niet betaald? Geen probleem, dan leest u hier hoe.


Voor leden van vorig jaar - waarbij er geen gegevens veranderen- kunt u opnieuw inschrijven door het lidgeld van €40 over te schrijven op BE93 4317 1491 9167 (op naam van Chiro Hekeko) met vermelding van de naam, voornaam, geboortejaar en afdeling van uw kind (per kind een aparte overschrijving). De gegevens van het voorbije jaar worden dan overgenomen voor dit jaar.


Als er gegevens zijn veranderd (nieuw adres, telefoonnummer, mailaders...) vragen wij om ook online in te schrijven via deze link op onze site.

Voor nieuwe leden vragen wij om online in te schrijven via deze link op onze site en vervolgens ook de betaling van het lidgeld over te schrijven op BE93 4317 1491 9167 (op naam van Chiro Hekeko) met vermelding van de naam, voornaam, geboortejaar en afdeling van uw kind (per kind een aparte overschrijving). Nieuwe leden mogen steeds drie opeenvolgende zondagen proberen, daarna moet de inschrijving voltooid worden door het lidgeld over te schrijven.Hierna is uw kind volledig en officieel ingeschreven voor het Chirojaar.

We weten dat september en oktober voor iedereen dure maanden zijn. Twijfel niet om ons bij moeilijkheden met de betaling van het lidgeld te contacteren, dan zoeken we samen naar een oplossing. Je kan ons hiervoor altijd bereiken via vb@chirohekeko.be of op 0479/77.08.55(Margo Gyselen)


Fototentoonstelling

Traditiegetrouw organiseren wij in oktober een fototentoonstelling van het Chirokamp. Dit jaar valt onze fototentoonstelling op zondag 13 oktober. De volledige uitleg vindt u in dit briefje. Op deze fototentoonstelling zal u een kijkje kunnen nemen naar de foto's van het Chirokamp, maar zal ook in primeur de kampfilm worden getoond. Het is deze zondag geen gewone Chirozondag. Het is dus niet mogelijk om de jongste leden op de Chiro af te zetten zonder begeleiding. 

Na fototentoonstelling zal u ook via onze site de foto's kunnen bekijken.


Ouderbezoeken en infomomenten

Eind oktober en begin november zullen de ouderbezoeken plaatsvinden. De leiding komt even langs om zichzelf voor te stellen, de kalender te overlopen en al jullie vragen te beantwoorden.
Voor groepen met veel leden zullen er infomomenten voorzien worden.
Meer info mag u in uw mailbox verwachten tegen midden oktober.


Geen lid meer?


Heeft uw kind besloten om toch niet meer naar onze chiro te komen? Gelieve dit dan te laten weten via vb@chirohekeko.be. Moest uw kind in de toekomst willen terugkeren, dan is dat zeker mogelijk!


Werkgroepen Beheerraad

Hallo allemaal,
Ben je vorige zondag gezellig iets komen drinken op onze ouderbar? Ben jij daar aangesproken geweest door iemand van de beheerraad en/of heb je onze infofiches zien hangen? Wij zijn nog steeds op zoek naar leden voor in onze beheerraad of in één van onze werkgroepen (communicatie, gebouwbeheer, administratie & financiën). Wil jij graag deel uit maken van een werkgroep of de beheerraad? Laat het ons dan weten via communicatie@chirohekeko.be. Hopelijk tot snel op een vergadering! 
Groetjes, de beheerraad


Chirokledij


Net zoals de voorbije jaren willen we ook dit jaar de nadruk leggen op het belang van de Chirokledij. We verplichten uiteraard de aankoop ervan niet, maar het is op kamp of op wegdag veel gemakkelijker om iedereen samen te houden en niemand uit het oog te verliezen. Ook brengt de kledij een hechter groepsgevoel met zich mee. Voor de officiële Chirokledij kan je altijd terecht in ‘De Banier’ (Jan-Pieter Minckelersstraat 29, 3000 Leuven). We hebben nu echter ook al enkele jaren onze eigen Chiro Hekeko T-shirt! Op 29 september, 6 oktober en 20 oktober zal er op het chiroterrein een standje zijn met de mogelijkheid deze aan te kopen. De andere momenten geven we zeker nog door. De kostprijs van deze T-shirt bedraagt € 7. 


Vooruitblik op november


Ouderbezoeken (eind oktober/begin november)
Zaterdag 23 november: Wegdag
Zondag 24 november: geen chiro


© Since 2016, Chiro HEKEKO