Nieuwsbrief

Nieuwsbriedecember

Liefste leden, ouders en sympathisanten,

Wij hebben besloten om onze Chiro activiteiten tot en met de kerstvakantie 'on hold' te zetten. Dit uit veiligheid voor onze leden en hun ouders, onze leiding en al wie nauw aan ons hart ligt.

Wij gaan deze maand de tijd nemen om onze opstart voor de groepen -12 jaar voor te bereiden. Vanaf zondag 10 januari zijn onze jongste groepen weer welkom op de Chiro (Sloebers t.e.m. Rakwi). Wij doen er alles aan om deze opstart in alle veiligheid te laten verlopen. 

Helaas zullen onze groepen +12 jaar nog even moeten wachten op een heropstart. Wij hopen dat deze er snel kan komen, maar zijn hierbij gebonden aan de huidige maatregelen. 

In de maand december zal de leiding ook nog voor leuke online activiteiten zorgen. 

Stay safe en hopelijk tot snel!

De leiding en VB's van Chiro Hekeko

Online chiro voor Sloebers, Speelvogels, Speelclub, Rakkers en Kwiks!!

Liefste sloebers, speelvogels en -club, kwiks en rakkers,


Sinds enkele weken zijn wij gestart met het grote-online-chirohekekorona-spel! Jullie mama’s en papa’s kunnen zich hiervoor aansluiten in de gloednieuwe facebookgroep: “Chiro Hekekorona”. In deze groep zal elke maandag een opdracht verschijnen. Je hebt dan tot zondagavond om deze uit te voeren en het resultaat in een reactie op het bericht te plaatsen. Vergeet hierbij zeker je naam en groep niet te vermelden!


De punten die je verdient komen in een pot terecht voor je hele groep. De groep die aan het einde van het spel het meeste punten heeft verzameld, wint uiteraard een leuke prijs!


Voel je zeker niet verplicht om mee te doen, maar voor wie de chiro té hard mist, is dit zeker een aanrader!


Veel liefs, geen kussen maar wel veel elleboogstoten van de hele leidingsploeg

Online chiro voor de Tippers, Toppers, Tiptiens, Kerels, Aspi 1 en Aspi 2

Ook de leiding van de oudere groepen zal online activiteiten voorzien. Zij zullen meer info geven in de respectievelijke online groepen met hun leden.

Trooper

Jullie kunnen ons financieel steunen door online aankopen te doen!
We geven hier nog even alle info mee:

De chirokas van uw kind(eren) spijzen zonder er echt iets voor te moeten doen? Vandaag kan het dankzij ons Trooper-account!

Hoe werkt het? U doet uw online inkopen via Trooper en zonder dat u een meerkost betaalt, ontvangt onze vereniging een commissie.

Voor meer info en al uw toekomstige online inkopen: www.trooper.be/hekekozoenk!

Merci alvast! :) 

Beats of Love 

Chiro Hekeko & JH De ZoeNK  + Studio Brussel

Tijdens de week van 18 tem 24 december organiseert Studio Brussel BEATS OF LOVE in Leuven. Acht presentatoren (4 duo’s) maken 24/7 radio vanuit verschillende warme plekken in Leuven. Eén van die warme plekken is JH De ZoeNK/Chiro Hekeko!

Het wordt dit jaar geen Warmste Week zoals we gewoon zijn. Maar in de week voor kerst mag jij wel de muziek kiezen die StuBru gaat draaien. Met jouw verzoekplaat, jouw ‘Beats of love’, zal je iemand op een bijzondere manier kunnen bedanken die voor jou in dit lastig jaar en in deze moeilijke periode iets speciaal betekent of die voor jou het verschil maakt.

Wij hebben jullie hulp nodig! Wil jij graag via de radio iemand bedanken die het afgelopen jaar voor jou het verschil heeft gemaakt? Laat het ons weten!

Wij zijn op zoek naar verhalen van het afgelopen jaar, grappig of juist heel kwetsbaar, heel groots of maar een kleine anekdote. In bijlage vind je meer info in verband met de verhalen waar wij naar op zoek zijn. Wees creatief, het mag heel breed zijn.
Indien je interesse hebt om een uniek verhaal te vertellen, stuur een mailtje naar beatsoflove@jhdezoenk.be. Wie weet brengen we jouw verhaal dan in de uitzending!

Meer info vind je hier. 

Vragen? 

Zit je nog met vragen of onduidelijkheden, neem dan zeker een kijkje op onze site.

Kan je het antwoord daar niet vinden of is het een persoonlijke vraag, aarzel dan niet om de vb's te mailen via vb@chirohekeko.be

!!SAVE THE DATE!!

Aspiquiz: zaterdag 27 februari

Keti spaghettislag: zaterdag 20 maart

Vooruitblik

- zondag 3 januari: Geen Chiro (kerstvakantie)
- zondag 10, 17 en 24 januari : Chiro voor Sloebers t.e.m. Rakwi (inschakeling Aspi) 
- zondag 31 januari: Geen Chiro (lesvrije week) 

© Since 2016, Chiro HEKEKO

This website uses cookies. By clicking 'Accept' you agree to our use of cookies.

Accept