Hekerock 2019

Hekerock 2019


27 april 2019. Nog minder dan vier weken… En dan? HEKEROCK! Het festival voor jong en oud, klein en groot, dansers en zangers, eters en drinkers, feesters en chillers – kortom: een plek voor iedereen!

Wat valt er te verwachten van deze achtste editie?


>>> MOZAIEK-WORKSHOP

WAUW? WABLIEFT? Ja, hoor! Dit jaar wordt er een bijzondere activiteit voorzien voor kinderen! Wil jij jouw mozaïekkunsten vereeuwigd zien op een grote muur van de chiro? Dan hebben wij jou nodig! Vele handen maken licht (kunst)werk, dus kom zeker langs vanaf 14u. P.S.: ouders, wees gerust! Deze activiteit is voor kinderen van 0 tot 99 jaar en combineerbaar met een gezellig drankje in de hand!


>>> MUZIEK

Van 14u tot 20u komen er verschillende Leuvense bandjes optreden. Van hiphop tot rock en weer tot pop: voor ieder wat wils. Rustig genieten of je dansbenen al wat losgooien? Het kan allebei!

Van 20u tot 00u kan je kennismaken met jonge Leuvense DJ’s. De klassieke manier van plaatjes draaien tot het mixen zoals dat gebeurt in de digitale wereld – alles komt aan bod!

Vanaf 00u tot in de vroege uurtjes zal het feest verder doorgaan in ons vertrouwde jeugdhuis.


>>> DRANK EN ETEN

Zoals elk jaar zal er weer een ruim aanbod aan drank te verkrijgen. Eerder een rappe snack uit het vuistje? Of gewoon geen zin meer om na een dag vol pret te koken? Bij ons aanbod genoeg! Wat valt er te smullen? Mmm… Kom het dan ontdekken!


>>> PRAKTISCH

Wanneer? Zaterdag 27 april!

Aanvang: 14u!

Prijs: 4 euro voorverkoop, 6 euro aan de kassa!


Vind ons op Facebook en Instagram.