Nieuwsbrief

Nieuwsbrief December

 

Een warm welkom allemaal!

 

December komt eraan, een maand vol feest, warmte en gezelligheid. Wij organiseren wederom enkele activiteiten deze maand. Neem daarom deze nieuwsbrief goed door!

 

Hou jullie goed!

De leiding

De vb's

Sinterklaas op bezoek!

 

Sint-Nikolaas is in het land! Op zondag 3 december komt hij naar jaarlijkse gewoonte een bezoekje brengen aan zijn goede vrienden van Chiro Hekeko. Ook de studenten (met de examens voor de deur) wil hij een hart onder de riem steken en daarom zijn Tippers, Toppers, Tiptiens en Kerels welkom op het chiroheem vanaf 16 uur. Sloebers tot en met Rakwi hebben gewoon Chiro vanaf 14u. Aspi 1 en Aspi 2 hebben op een andere dag avondchiro ter vervanging van deze zondag. Hopelijk zien wij jullie daar!

 

Avondchiro's

 

In december komen de examens er al aan! Daarom organiseren de tito, de keti en de aspigroepen avondchiro's. Je kan alle nodige briefjes hier vinden! Let op: voor de Tiptiens verandert er iets: zij hebben geen avondchiro op zaterdag 1 december, maar zijn wel welkom op zondag 3 december tussen 16u en 17u30 op de Chiro. De weken erna hebben zij wel avondchiro, maar ook de uren hiervan zijn aangepast en staan nu van 20u tem 22u! Ook voor de Toppers zijn er veranderingen!

Kerstfeestjes

 

Binnen een goede drie weken is het alweer Kerstmis! Om deze heuglijke gebeurtenis te vieren organiseren alle groepen een kerstfeest! De briefjes ervoor kan je vinden op deze pagina!

Geen Chiro in de vakantie!

 

Door examens, blok en vakantie zullen er geen Chiro's plaatsvinden van zondag 24 december tot en met zondag 7 januari! Vanaf 14 januari vliegen we er weer in. Dan zullen de aspiranten voor een drietal weken in de schoenen van de leiding staan.

 

Website 'Jubilee'

 

In de vorige nieuwsbrief wezen we jullie al op het grote feestjaar in 2018, ter gelegenheid van de verjaardagen van Chiro Hekeko, de ZoeNK en Full Flavour. Eind november is nu ook de officiële website voor 'Jubilee' geopend. Je kan ze hier vinden: http://www.jubilee18.be/. Zeker de moeite waard om eens te bekijken... En zoals altijd blijft hulp welkom!

Merci!

 

Overzicht: weekends!

 

In het tweede semester trekken deze groepen er op uit:

- Sloebers en Speelclub: 23-24 maart

- Speelvogels: 16-17 maart

- Rakkers: 16-18 maart

- Tippers en Aspi 1: 2-4 maart

- Toppers: 16-18 maart

- Tiptiens en Aspi 2: 2-3 maart

- Kerels: 3-4 maart

Voor verdere info, lees ook de volgende nieuwsbrieven.

 

Vooruitblik op januari..

Zondag 24/12, 31/12 & 7/01: Geen Chiro!

© Since 2016, Chiro HEKEKO