Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Oktober

 

Hoihoi!

 

Na een vlammende start staan we volledig klaar voor het Chirojaar! Zet allemaal je ogen wijd open, want deze maand valt er vanalles te beleven.

 

Tot zeer spoedig!

 

De leiding

De vb's

 

Ouderbezoeken

 

Zoals elk jaar komen de leidingsgroepen bij iedereen op bezoek of worden jullie uitgenodigd om hen te ontmoeten!

Hieronder kunnen jullie het overzicht vinden wanneer welke groepen langskomen! Sommige groepen zullen ook nog een mailtje sturen met specifieke informatie over wie ze wanneer zullen bezoeken. Hou je mailbox dus in de gaten!

De sloeberleiding organiseert twee ouderavonden. Op maandag 9 oktober zijn de ouders welkom in het parochiezaaltje naast de kerk op de tiensesteenweg en donderdag 12 oktober in de ZoeNK op onze chiroterreinen. Jullie zijn telkens welkom vanaf 20u.

 

De speelvogels-, kwiks-, rakkers-, tippers-, toppers-, kerels- en tiptiens-leiding komen langs van maandag 9 tot en met donderdag 12 oktober. De kwiks nemen de week van 16 tot en met 19 oktober er nog bij, net als de de speelclub.

De aspi 1-leiding komt langs op dinsdag 10, donderdag 12, dinsdag 17 en donderdag 19 oktober langs en aspi 2 zal jullie verblijden met een bezoekje tussen zondag 8 en woensdag 11 oktober.

 

 

Leidingsbijbel en kampfoto's

 

Het jaar is van start gegaan en daar hoort ook een voorstelling van de leiding bij! Als het goed is, heeft iedereen een zogenaamde leidingsbijbel gekregen. Wil je die graag ook nog eens online bekijken? Dat kan! Ga naar onze website en kijk bij de tab 'leidingsboekje'. Je kan inloggen met de login en het wachtwoord die je in de nieuwsbrief in je mailbox kan vinden. Voor de foto's van kamp is het nog heel even wachten, maar vanaf maandag 16 oktober zijn die ook beschikbaar, en wel via deze link met de login en het wachtwoord uit de mail. Let op: hoofdletters zijn belangrijk!

 

 

Toelageformulieren mutualiteiten

 

Zoals elk jaar kunnen jullie het formulier voor een bijlage van de mutualiteit binnenbrengen bij de VB's. Dit jaar organiseren we dit op enkele Chirozondagen om administratieve rompslomp te vermijden. We vragen om deze formulieren alleen op deze momenten in te leveren. Het is dus niet de bedoeling dat we hier mailtjes over krijgen.

De zondagen die we dit jaar hebben geselecteerd zijn de deze: 22 oktober, 26 november, 14 januari, 25 februari, 25 maart, 29 april en 20 mei.

Het is belangrijk ervoor te zorgen dat je het juiste formulier meeneemt van je eigen mutualiteit. We geven bij deze de websites mee waarop je die formulieren kan vinden.

OZ, CM, NVZL, VNZ, Partena.

Indien u aangesloten bent bij een andere mutualiteit, contacteert u hen best om een formulier te verkrijgen.

Je kan de formulieren ook bij een kantoor van de desbetreffende mutualiteit oppikken.

 

Weekends Kwiks en Tiptiens en avondchiro Aspi 1

 

We zijn nog maar net begonnen en het is al van dat. Enkele groepen gaan al op weekend! Van vrijdag 20 tot en met zondag 22 oktober gaan de kwiks op weekend. Hun briefje vind je hier. De tiptiens volgen hen twee weken later. De info daarover kan je hier vinden. Aspi 1 doet dan weer een avondactiviteit op zaterdag 28 oktober. Zij hebben geen Chiro op 29 oktober. Info vind je hier.

 

 

Met de fiets naar de Chiro!

 

Zoals elk jaar vragen wij aan alle leden vanaf de tito om zo veel mogelijk met de fiets naar de Chiro te komen. Dat is niet alleen gezond en goed voor het milieu, maar ook makkelijker om spelen te doen op verplaatsing.

Fietsen maar dus!

 

 

Inschrijvingsgelden

 

Voor de makkelijke werking van onze Chiro, vragen wij aan iedereen die nog niet ingeschreven is om dat zo snel mogelijk te doen via de link op onze website.

Daarnaast zouden we willen vragen om voor 22 oktober het inschrijvingsgeld over te schrijven op het rekeningnummer BE93431714919167. Dat bedraagt €40 en bezorgt je iedere zondag een drankje, een ongevallenverzekering en lidgeld voor Chiro Hekeko en Chirojeugd Vlaanderen.

Nieuwe leden mogen drie keer proberen. Als het hen bevalt, verwachten we na die drie pogingen ook van hen het inschrijvingsgeld.

 

We weten dat september voor iedereen een dure maand is. Twijfel niet om ons bij moeilijkheden in verband met de betaling van het lidgeld te contacteren. Dan zoeken we samen een oplossing. Je kan ons bereiken via vb@chirohekeko.be.

 

Je kan al deze -en nog veel meer- praktische informatie nog eens rustig bekijken in ons praktisch infoboekje, hier dus!

Alvast bedankt!

Filmnamiddag

 

Op zondag 15 oktober organiseert Chiro Hekeko een filmnamiddag. Dat geeft jullie allemaal een kans om de kampfilm van dit jaar te bekijken!

Het briefje vind je hier.

Ook belangrijk: op dit moment worden de verloren voorwerpen van kamp voor de laatste keer tentoongesteld. Als ze dan niet weg zijn, gaan ze naar de groene bak!

 

Ouderavond

 

De band met de ouders is heel belangrijk voor ons bij Chiro Hekeko. Daarom organiseren we opnieuw een ouderavond op zondag 25 november. We zijn er vroeg bij dus. ;)

Meer informatie kan je hier achterhalen!

Wees welkom!

 

 

Vooruitblik op november...

Vrijdag 3 tem zondag 5 november: Weekend Kerels en Tiptiens

Vrijdag 17 tem zondag 19 november: Weekend Toppers en Aspi 2

Zondag 19 november (voormiddag): Schaatsen

Vrijdag 24 tem zondag 26 november: Weekend Aspi 1

Zaterdag 25 november: Ouderavond

 

 

 

 

© Since 2016, Chiro HEKEKO