Nieuwsbrief

Nieuwsbrief april

 

Hoi hoi,

 

Hopelijk heeft iedereen vandaag al naar paaseieren kunnen zoeken in de tuin en in het huis. Naast al dat lekkers, brengt de paashaas ook een nieuwe nieuwsbrief met zich mee. Deze nieuwsbrief staat vol met leuke activiteiten die Chiro Hekeko deze maand zal bieden.

 

Veel leesplezier!

 

Groetjes,

De leiding

De vb's

Chiro in de paasvakantie

 

Op zondag 1 april is het geen Chiro wegens Pasen. De andere twee zondagen van de paasvakantie kunnen onze leden wel komen ravotten op de Chiro!

 

Kasactiviteit - Toppers en Tippers

 

Tijdens de maand april doen de Tippers en de Toppers hun kasactiviteit. Je kan lekkere paaseitjes kopen op 8/04 en 15/04 van de Toppers. Daarnaast kan je ook heel de maand april cactussen kopen van de Tippers. Hiermee financieren deze groepen hun wegdag op Chirokamp. Meer info over deze kasactiviteiten vind je hier!

 

Hekequiz - vrijdag 20 april

 

Ben jij een echte quizfan? Of wil je gewoon samen met je vrienden er een gezellige quizavond van maken? Kom dan op vrijdag 20 april mee quizzen op onze Hekequiz. De 'deuren' van onze quiztent zullen om 19u opengaan. Om 19.30u start de quiz. De prijs per team (max. 5 leden) bedraagt 25 euro. Er is ook een speciale combiticket verkrijgbaar voor Hekerock en Hekequiz. Wees er snel bij, want er kunnen maar 25 teams deelnemen aan de quiz. Wil je graag deelnemen? Dan kan je hier meer info vinden!

 

Joyvalle spaaractie

 

Ook dit jaar kan je, dankzij de flappenactie van Joyvalle, onze vereniging steunen.

Je doet dit eenvoudigweg door de houten flapjes van de halfvolle en volle Joyvalle melk (1L) uit te knippen en binnen te brengen bij Chiro Hekeko, ten laatste op donderdag 31 mei.

Per 10 houten flapjes krijgt onze jeugdbeweging een liter melk op kamp!

Makkelijk? Zonder twijfel! Sparen is dus de boodschap!

Hekerock - zaterdag 21 april

 

Bij deze bent u gewaarschuwd, want dit evenement wil je zeker niet missen!

Op zaterdag 21 april vindt de zevende editie van Hekerock plaats.

Naar goede gewoonte zal ook deze editie van ons jaarlijks festival de vorige overstijgen. Dat bewijst onder meer deze brochure, die een kort overzicht verschaft van wat Hekerock te bieden heeft.

Dit evenement wordt mede mogelijk gemaakt door onderstaande hoofdsponsors.

 

Weekend toppers - 27 t.e.m 29 april

 

Als laatste van alle groepen trekken de toppers een weekend er op uit. Het belooft een super fijn weekend te worden. Alles wat je moet lezen over het weekend, vind je hier!

 

Spaghettislag - 28 april

 

Op zaterdag 28 april organiseren Kerels en Tiptiens samen een spaghettifestijn ten voordele van hun binnenlands kamp.

Wil jij komen smullen van heerlijke slierten? Inschrijven kan vanaf nu! In dit briefje lees je alle info.

Mutualiteitsformulieren - 29 april

 

Op zondag 29 april ontfermen wij ons opnieuw met plezier over al je mutualiteitsformulieren. Om lange wachtrijen te voorkomen, kan je op voorhand al enkele gegevens van 'de organisatie', Chiro Hekeko, invullen:

 

- naam: Chiro Hekeko;

 

- adres: Overwinningstraat 96, 3010 Kessel-Lo;

 

- mail: info@chirohekeko.be.

 

 

Vuile Chirozondag - 29 april

 

Op zaterdag 29 april houden we met de hele Chiro een vuile Chirozondag. Het motto die dag luidt dan ook, 'hoe vettiger, hoe prettiger!'. Trek allemaal je vuilste kleren aan en kom op de Chiro spelen met verf, modder, bloem, eieren, water, ... !

 

Brunch - 6 mei

 

Op zondag 6 mei organiseren wij een leuke en gezellige familiebrunch. Kom met je hele gezin/ je vriendengroep lekker brunchen op ons Chiroterrein. Wij hebben alvast de zon besteld voor deze dag! Hopelijk zorgen jullie voor een grote aanwezigheid! Meer info over onze brunch vind je hier!

 

Opruim Rock Werchter - 9 juli t.e.m 11 juli

HELPENDE OUDERS GEZOCHT:

 

Vroeger waren de maandelijkse papierslagen de belangrijkste bron van inkomsten voor Chiro Hekeko. Toen dat werd afgeschaft, werd er vervanging voor de inkomsten gezocht. De Chiro mag camping A1 op Werchter proper maken. Hiermee verdienen ze heel wat, wat dan gebruikt wordt om bijvoorbeeld de lokalen te onderhouden ed. Maar het is wel een lastig karwei: ze hebben 2 à 3 dagen om op te ruimen. De foto toont hoe vuil en hoe lastig werken het is!

 

Daarom zoeken we nog helpende ouders. Want vele handen maken licht werk! Heb je een uurtje (of meerdere uren) om mee te komen helpen, geef dan een seintje aan Tine.Haemhouts@hotmail.com (0487/578983), mama van Elias (kerels) en Stan (Rakkers). We kunnen bv afspreken om te carpoolen!

 

De opruim is van maandag 9/7 vanaf 12u tot het donker is! Op dinsdag en woensdag starten we wel al om 9u.

We stoppen woensdag 11/7 , maar hopelijk vroeger...

Er zijn drank en versnaperingen en van 18u tot 19u eten we.

 

Hopelijk komen jullie massaal af!

 

Chirokamp

 

Vanaf zondag 8 april zullen de kampboekjes uitgedeeld worden aan alle oudste leden van het gezin. In het kampboekje kan je alle info vinden over ons Chirokamp. Het kampboekje kan je ook raadplegen vanaf 8 april op onze site! Inschrijven kan van zondag 8 april t.e.m. zondag 24 juni!

 

Op zondag 20 mei organiseren we een info-moment van het kamp om 14.15u op het Chiroterrein!

 

Vooruitblik op mei

 

Zondag 6/05: Brunch (geen Chiro in de namiddag)

Zondag 20/05: Infomoment Chirokamp + laatste Chiro van het schooljaar

 

Vooruitblik op juni

 

Leiding heeft examens --> Geen chiro!

 

© Since 2016, Chiro HEKEKO