Nieuwsbrief

Nieuwsbrief februari

 

Hallo Chirovrienden!

 

De voorbije maand hebben onze Aspiranten leuke spelen verzonnen voor al onze leden! Ze waren prima vervangleiding voor onze studerende leiding. De examens zitten er eindelijk op. Onze leiders en leidsters staan te springen om hun leden terug te zien en tal van toffe avonturen met hen te beleven! Wat deze avonturen nu precies zijn, kan je ontdekken in onderstaande nieuwsbrief!

 

Groetjes en knuffels

De leiding

De vb's

Kinderfuif en Aspifuif - 23 februari

 

Op vrijdag 23 februari organiseert de Aspi hun jaarlijkse aspifuif en kinderfuif ten voordele van hun buitenlands kamp. De sloebers t.e.m. rakwi mogen hun benen komen losschudden op tal van leuke dansplaatjes. De danspret zal beginnen om 19u en eindigen om 21u. Verkleden is zeker toegestaan, het thema is 'Superhelden'. Drankjes, chips en tombolaprijzen zijn verkrijgbaar tegen democratische prijzen! Meer info vind je via hun briefje!

 

Op zondag 25 februari is er geen Chiro voor sloebers, speelvogels, speelclub, rakkers, kwiks en Aspi 1 en 2. Voor de andere groepen is er die zondag wel Chiro!

 

Wegdag - 3 maart

 

Op zaterdag 3 maart organiseren we met de hele Chiro onze jaarlijkse wegdag! Elke groep zal met zijn leiding op pad gaan en leuke avonturen beleven op verplaatsing. Meer info over deze wegdag vind je op onze site!

 

De tippers, tiptiens, kerels en Aspi (1 en 2) willen er een dubbele portie pret van maken. Zij zullen tijdens het weekend van wegdag op weekend gaan! Meer info over deze weekends vind je hier!

 

Wij zouden jullie willen vragen om de deadlines van inschrijving te respecteren. Veel groepen doen op voorhand een reservatie/inkopen voor hun weekend/wegdag. Het is voor hen niet aangenaam als ze nog last-minute eten moeten bijkomen of hun reservatie moeten wijzigen. Wij zullen hier dan ook strenger op toekijken! Alvast bedankt om hier rekening mee te houden! :)

 

Het VB - team

 

Joren zal na een zeer mooie en lange carrière in de Chiro (4 jaar leiding en 3,5 jaar volwassen begeleider) zijn engagement als VB stopzetten. Zoals eerder aangegeven, gaat hij zich engageren voor andere projecten verder van huis! Wij wensen hem veel succes op zijn pad! Bedankt voor al je jaren inzet in de Chiro!

 

Klusjesdag 17 februari

 

Op 17 februari organiseert Chiro Hekeko een heuse klusjesdag!

 

Deze dag zal gevuld worden met allerlei werkjes die op de Chiro gedaan moeten worden, zoals daar zijn:

De muren van het nieuwe lokaal verven

Nieuwe spots ophangen en de oude vervangen

De geluidsboxen (proberen te) repareren

En nog vele andere leuke klusjes!

Wij zijn nog op zoek naar enkele Handige Harry's en Henriette's!

De klusjesdag zal doorgaan van 10u tot 17u.

Indien je mee wil helpen, mag je een mailtje sturen naar:

info@chirohekeko.be

 

Wij voorzien een lekker broodje en drankje voor de helpende handen!

 

Bedankt en tot dan!

Mutualiteitsformulieren - 18 februari

 

Zoals elke maand kunnen jullie ook op een Chirozondag in januari formulieren voor terugbetaling van de mutualiteit binnen brengen. Deze maand zal dat zo zijn op zondag 18 februari.

 

Jubilee - Generatiefeest 100 - 17 maart

 

De generatie van de oud-leiding 1990-2000 nodigt je uit in het kader van 75 jaar chiro op het BK 2018.

Hou 17 maart 2018 vrij om samen met ons dit BK te vieren: een gezellige BijeenKomst met Bier en Kaas - onze traditionele Kaas-en wijn- en Bieravonden van weleer indachtig!

De dia’s worden uit de oude doos gehaald, herinneringen worden opgehaald en dit gaat natuurlijk gepaard met een lekker hapje en drankje en een feestje.

 

Programma:

 

18u30: Receptie met 4 degustatiebiertjes en de bijbehorende hapjes

 

20u: Kaasbuffet met live-petanquebaan in de grote zaal

 

Aarzel niet en schrijf VOOR 5 MAART 2018 20 Euro (10 Euro <16j) over op het rekeningnummer BE11 4317 1502 3948 (KREDBEBB) en kom gewoon af om lekker bij te babbelen !

Mail naar Cloyke@telenet.be om te melden met hoeveel personen je komt !

 

Vanaf 21u30 : vrije toegang voor iedereen om samen nog eens leuk te dansen op onze aangepaste `80 - `90 ties AFTERPARTY!

 

#jijkomttochook?

Vooruitblik op maart ...

 

Zaterdag 3/03: Wegdag

Zondag 4/03: Geen chiro

Zondag 11/03: Geen chiro (De leiding bereidt het kamp voor)

Zondag 18/03: Cm-formulieren binnenbrengen

 

Weekends in maart

 

- Tippers en Aspi 1: 2-4 maart

- Aspi 2: 2-3 maart

- Tiptiens en Kerels: 3-4 maart

- Speelvogels: 16-17 maart

- Rakkers: 16-18 maart

- Sloebers en Speelclub: 23-24 maart

© Since 2016, Chiro HEKEKO